Pomoć

Izaberite kategoriju:

1. Savjeti vezani uz naručivanje!

1.1. Kreirajte narudžbu!

Odaberite gumb Registriraj i popunite sva polja označena zvjezdicom.


Svi artikli nalaze se na glavnoj navigaciji. Odaberite kategoriju traženog artikla. Za dodavanje artikla u Vašu narudžbu pritisnite gumb Dodaj.


Kako bi završili narudžbu sve što trebate je odabrati gumb Naruči i potvrditi narudžbu. Detaljne podatke o Vašoj narudžbi dobiti ćete na e-mail adresu kojom ste se registrirali.


NAPOMENA! Nakon registracije server šalje mail s linkom na mail adresu kojom se kupac registrirao. Da bi mogao započeti kupnju kupac mora kliknuti na link u mail-u. Ukoliko ovakvu poruku ne dobijete, molimo vas pogledajte u „Spam“ folder te provjerite da li vam je mailbox pun.

1.2. Da li postoji opcija spremanja narudžbe? - lista narudžbi

Svoju narudžbu možete spremiti i kao listu narudžbi. Nakon što ste popunili narudžbu željenim artiklima kliknite na link Detaljan prikaz narudžbe. Na dnu stranice kliknite na gumb Spremi narudžbu kao favorite listu narudžbi.

Narudžbu možete spremiti pod imenom koje sami odaberete te koristiti za iduće nabavke. Ova pogodnost posebno je korisna ukoliko se artikli na Vašim narudžbama ponavljaju, npr. mjesečna narudžba tonera, tjedna narudžba uredskog matrijala i sl.

1.3. Što su to favoriti?

Favoriti su lista artikala koju možete napuniti proizvodima koje najviše volite ili najčešće kupujete.

1.4. Kako dodajem artikle na listu favorita?

Artikle na listu favorita dodajete klikom na zvjezdicu pored svakog artikla u katalogu (žuta zvjezdica sa zelenim znakom plus). Artikle dodane na listu možete ažurirati, a uvijek ćete ih prepoznati po žutoj zvjezdici uz njih.

Artikle s liste možete obrisati odlaskom na listu favorita te klikom na zvjezdicu s crvenim znakom minus.